Pjese e Rinovimit te Rezidences Diplomatike

Pjese e Rinovimit te Rezidences Diplomatike Diamant merr pjesë në rinovimin e një prej Rezidencave Diplomatike me rëndësi të lartë në kryeqytet duke ofruar shërbimet logjistike të paketimit, transportit, dhe magazinimit deri ne perfundim te punimeve. Gjate këtij projekti që zgjati rreth 8 muaj, kompania u vlerësua për kujdesin, profesionalizmin dhe korrektësinë në gjithë hallkat…

‘Goga Basket’ – Skuadra e Kampioneve!

‘Goga Basket’ – Skuadra e Kampioneve! Diamant sponsorizon ekipin e Basketbollit për Meshkuj ‘Goga Basket’ gjatë Superligës Shqiptare të Basketbollit 2018 – 2019. ‘Goga Basket’ është skuadra e parë private në Shqipëri, e megjithatë ajo është kthyer në Kampione vendi duke sjellë kupen ne qytetin e Durresit pas 64 vitesh. Megjithese nje ekip i formuar…

Projekti TAP

Projekti TAP Diamant është shumë i përfshirë në projektin TAP, i definuar si projekti më i madh në Shqipëri me ndikim të madh pozitiv në ekonominë lokale dhe në Evropë. Diamant me shumë krenari numëron disa kontrata me vetë TAP-në dhe me kontraktorët kryesorë që marrin pjesë në ndërtimin e tubacionit që kalon Shqipërinë në…

Hidrocentrali i Banjës

Hidrocentrali i Banjës Diamant po merr pjesë në ndërtimin e digës së Banjës, në Shqipëri. Ndërtimi I së cilës është konsideruar me impakt të madh në ekonominë Shqiptare dhe parashikohet të përfundojë në gjysmën e dytë të 2016. Gjatë muajve të fundit, Diamant ka kryer transportin e disa prej ngarkesave jashtë dimensioneve, të nevojshme për…

Kur arti ka nevoje per Logjistik

Kur arti ka nevoje per Logjistik Galeria Kombëtare e Arteve po përgatitet të hapë dyert për ekspozitën e radhës: Kryeveprat e artit Italian të viteve 1900, një ekspozitë me mbi 100 piktura të ardhura direkt nga Galeria e Arteve Moderne në Romë, e cila do të mbahet ne Tiranë për 11 javë me radhë: Nga…

Diamant – ekselencë në Transport dhe Menaxhim Projekti

Diamant – ekselencë në Transport dhe Menaxhim Projekti Diamant realizon me sukses një tjetër projekt për llogari të një prej kontraktorëve më të mëdhenj e të njohur në industrinë e energjisë. Pikat kyçe të projektit Agjensi Detare në Portin e Durrësit për ankorimin e Anijes. Agjensi Doganore për veprimet e importit Shkarkimi i njësive në…

Transferimi i konsullatës gjenerale italiane në Vlorë

Transferimi i konsullatës gjenerale italiane në Vlorë Në Dhjetor 2015, Diamant në bashkëpunim me partnerin italian Arteria srl ndërmorrën transferimin e zyrave te Konsullatës Italiane në Vlorë; nga zyrat e vjetra tek ambientet e reja në qytetin e Vlorës. Projekti, i cili zgjati 10 ditë, përfshiu aktivitete logjistike si planifikim; ambalazhim (duke përdorur tipe të…

Partnership me UNHCR

Partnership me UNHCR Diamant ka nënshkruar një kontratë partneriteti me UNHCR (Komisioneri i Lartë i Kombeve të Bashkuara për Refugjatët) lidhur me ruajtjen e mallrave të saj në një nga magazinat e Diamant. UNHCR ka zhvilluar politika që kanë të bëjnë me refugjatët në Shqipëri për vite me rradhë, dhe Diamant është krenar për të…

Riciklimi i letrës: si pjesë e ISO 14001:2004

Riciklimi i letrës: si pjesë e ISO 14001:2004 Kjo marrëveshje vjen në të njëjtën kohë me implementimin e standardeve të ISO 14001:2004 si dhe me ndërtimin e nje programi të kompanisë mbi pergjegjesite sociale dhe ambientaliste. Objektivi kryesorë i kësaj marrëveshjë është të riciklohet mbi 80 % e mbetjeve të letrës që vijnë nga përdorimi…