EKSPERIENCË, PËRGJEGJSHMËRI,

BESUESHMËRI

Diamant Logistics është kompania kryesore e transportit dhe logjistikës në Shqipëri. Me më tepër se 20 vite eksperiencë, Diamant ofron një gamë të gjërë shërbimesh dhe zgjidhjesh logjistike që u përgjigjen nevojave dhe kërkesave të klientëve, ndër të cilat transport ndërkombëar mallrash dhe konteinerësh, transporte të vecanta, magazinazh dhe agjenci doganore.

Kompania zotëron terminalin e saj logjistik plotësisht të integruar, të pozicionuar pranë portit të Durrësit dhe pak kilometra larg aeroportit dhe kryeqytetit, Tiranës. Ky pozicion strategjik na ka mundësuar që të ofrojmë shërbime të shpejta dhe që të shërbejmë si një portë për pjesën tjetër të vendit dhe rajonit. Opsioni “Nuk mund të realizohet” nuk vlen për Ekipin “Diamant”, ndaj ne jemi të përkushtuar në gjetjen e zgjidhjeve që më së miri u përgjigjen kërkesave të juaja logjistike, duke u fokusuar në kosto dhe të qenurit korrekt.

Diamant njihet gjerësisht për ekselencën e tij në trajtimin e tonazheve të rënda dhe ngarkesave jashtë norme. Kompania ka qenë e përfshirë në shumë projekte të tilla në Shqipëri, të përmasave si kombëtare ashtu edhe ndërkombëtarë. Së fundmi, Diamant është përgjegjës për transportimin e tubave të projektit TAP, gazësjellësi transadriatik që përshkon vendin me mbi 200 km. Ne mendojmë që çelësi i suksesit tonë qëndron tek burimet tona, planifikimi i mirë, dhe mbi të gjitha, pasioni për të zgjidhur sfidat që fusha e logjistikës paraqet, në kohë reale dhe duke zbatuar praktikat më të mira.

Shiko videon e fundit: Diamant Leads the Way!

Që nga fillimet e tij, Diamant është përpjekur për të kontribuar për komnitetin. Ai ka arritur ta reaizojë këtë gjë me sukses, duke bashkëpunuar me shoqata jo-fitimprurëse, si Motrat e Nënë Terezës, Kryqi i Kuq, UNICEF dhe UNHCR. Duke qënë një shoqëri me bazë në Durrës, Diamant përfaqëson sponsorin kryesor të Klubit të Basketbollit të Qytetit për femra. Kompania gjithashtu po mbështet Akademinë Sportive “Goga Basket” në iniciativën e saj për të ndërtuar një kamp sportiv në Durrës me standarde te FIBA, i cili ka për qëllim ndërgjegjësimin e komunitetit për rëndësinë e sportit dhe vlerat e tij.