Diamant Logistics instalon panele fotovoltaike

Diamant Logistics instalon panele fotovoltaike Diamant ka përfunduar me sukses instalimin e paneleve fotovoltaike mbi një sipërfaqe prej 1,000 sqm. Panelet diellore parashikohet të prodhojnë më tepër se 200,000 kWh energji në vit, mjaftueshëm për të mbuluar 100 % nevojat e terminalit. Tarracat e magazinave logjistike janë një zgjidhje optimale për gjenerimin e energjisë diellore…

Transport i vecantë për Aeroportin Ndërkombëtarë te Tiranës

Transport i vecantë për Aeroportin Ndërkombëtarë te Tiranës. Diamant dorëzon gjashtë shkallë lëvizëse pranë Aeroportit të Tiranës. Për shkak të lartësisë që tejkalon përmasat standarde, transportet janë kryer me mjete të posacme të ulëta nga toka si dhe kanë përfshirë pplanifikim dhe ngarkim-shkarkime në portet e tranzitit. Shkallët janë transferuar nga Italia dhe do të…

Transport special – i Përfunduar!

Transport special – i Përfunduar! Diamant përfundon dorëzimin e sigurtë dhe shkarkimin e disa njësive jashtë norme për një hidrocentral në Shqipëri. Shërbimet kyçe ishin transporti i njësive nga Italia në Durrës, magazinimi në parkun logjistik Diamant dhe shkarkimi i tyre në kantier. Njësitë kishin dimensione rreth 300 cm – 440 cm në gjerësi dhe…

Menaxhim Projekti – Mikrotunele

Menaxhim Projekti – Mikrotunele ‘’Diamant’’ merr pjesë në operacionet logjistike për një nga klientët e saj nderkombetar në Projektin e Mikrotuneleve në Shqipëri. ‘’Diamant’’ kupton mirë se koha dhe operacionet pa probleme janë vendimtare në projekte të tilla dhe ndaj një ekip i dedikuar fokusohet në koordinimin e cdo hapi në projekt në mënyrë qe…

Pjese e Rinovimit te Rezidences Diplomatike

Pjese e Rinovimit te Rezidences Diplomatike Diamant merr pjesë në rinovimin e një prej Rezidencave Diplomatike me rëndësi të lartë në kryeqytet duke ofruar shërbimet logjistike të paketimit, transportit, dhe magazinimit deri ne perfundim te punimeve. Gjate këtij projekti që zgjati rreth 8 muaj, kompania u vlerësua për kujdesin, profesionalizmin dhe korrektësinë në gjithë hallkat…

‘Goga Basket’ – Skuadra e Kampioneve!

‘Goga Basket’ – Skuadra e Kampioneve! Diamant sponsorizon ekipin e Basketbollit për Meshkuj ‘Goga Basket’ gjatë Superligës Shqiptare të Basketbollit 2018 – 2019. ‘Goga Basket’ është skuadra e parë private në Shqipëri, e megjithatë ajo është kthyer në Kampione vendi duke sjellë kupen ne qytetin e Durresit pas 64 vitesh. Megjithese nje ekip i formuar…

Projekti TAP

Projekti TAP Diamant është shumë i përfshirë në projektin TAP, i definuar si projekti më i madh në Shqipëri me ndikim të madh pozitiv në ekonominë lokale dhe në Evropë. Diamant me shumë krenari numëron disa kontrata me vetë TAP-në dhe me kontraktorët kryesorë që marrin pjesë në ndërtimin e tubacionit që kalon Shqipërinë në…

Hidrocentrali i Banjës

Hidrocentrali i Banjës Diamant po merr pjesë në ndërtimin e digës së Banjës, në Shqipëri. Ndërtimi I së cilës është konsideruar me impakt të madh në ekonominë Shqiptare dhe parashikohet të përfundojë në gjysmën e dytë të 2016. Gjatë muajve të fundit, Diamant ka kryer transportin e disa prej ngarkesave jashtë dimensioneve, të nevojshme për…