Në terminalin logjistik të Diamant ndodhen mbi 11.000 m2 sipërfaqe magazina të mbyllura, prej të cilave rreth 4.000 sqm janë magazina doganore. Falë pozicionit të favorshëm pranë portit si dhe infrastrukturës moderne në magazinat tona, ne mund të ofrojmë magazinazh të llojeve të ndryshme duke u kthyer në qendër distribucioni dhe duke përmbush cdo kërkese tuajën.

  • Magazinë doganore
  • Shesh i jashtëm depozitimi
  • Mundësi për qira afatgjata magazine
  • Menaxhim Inventari
  • Paketim/ Paletizim
  • Ngarkim dhe sistemim malli në konteiner
  • Shpërndarje
  • Procedura doganore
  • Përfaqësi fiskale
null

Sistem Menaxhimi Magazine (WMS)

null

Siguracion malli

null

24/7 kamera dhe sigurim

null

Operator lefteraku të certifikuar