Avantazhi konkurrues që i siguron Diamant shpejtësi në transporte, është pikërisht performimi i operacioneve doganore me agjensinë e saj, që gjendet si në portin e Durrësit, ashtu edhe në Doganën e Tiranës; në dispozicion për të gjithë ata që kërkojnë të kryejnë procedura doganore, pavarësisht se me cilën kompani ndjekin transportin.

Agjentët tanë doganorë janë të specializuar në ofrimin e një shërbimi cilësor dhe kryerjen e proçedurave të importit, eksportit dhe tranziteve me përgjegjshmëri të lartë nëpër të gjitha zyrat doganore në Shqipëri, përfshirë këtu portet, pikat kufitare dhe aeroportin.

Në përputhje me Kodin Doganor të Republikës së Shqipërisë, prioritet të lartë për ne ka asistenca ndaj klientëve, duke i ndihmuar ata që të kuptojnë më mirë se si funksionon Dogana (me rregullat dhe kërkesat e saj) dhe të këshillojnë paraprakisht rrugën më të mirë për tu ndjekur me qëllim që ngarkesa në fjalë të zhdoganohet sa më parë.

 

Si rezultat i një eskperience shumë vjeçare me ndërmarrje të huaja operuese në fusha të ndryshme të industrisë, si ajo e naftës dhe energjisë, ndërtimit, farmaceutike, automobilistike dhe prodhuese, Diamant garanton suport dhe mbështetje në përftimin e të gjitha llojeve të autorizimeve lidhur me proçedurat doganore, ku përmendim autorizime për regjim të përkohshëm, të përpunimit aktiv/pasiv, marrjes së përjashtimeve ndaj detyrimeve doganore etj.

Kërkon të dish më tepër rreth Proçedurave Doganore në Shqipëri? Kontakto njërin prej agjentëve tanë!

 

Agjent Doganor

Albion Vrana
Mobile : +355 67 4030809
a.vrana@diamant.com.al