Diamant ofron mjete për qira afatshkurtër dhe afatgjatë, të përshtatshme për përdorime në kantiere ndërtimi, në industrinë e naftës e gazit si dhe shumë të tjera. Mjetët janë të certifikuara nga palë të treta për të arritur standarded e sigurisë së kërkuara nga klienti dhe autoritetet. Lista e mjeteve përfshijnë, dhe jo vetëm:

  • Vinc (60T, 100T, 160T, 250T)
  • Lefterak/ Pirun
  • Kamion Vinc ( HIAB)
  • Kulla Ndricimi (Lartësi: 9 m, Viti Prodhimit: 2018, 4 x 300W Led)
  • Konteinerë zyrë
  • Ambulancë

In addition, Diamant can find and source/ rent any type of equipment needed for the job thanks to its extended supplier base, locally and internationally.

null

Operatorë me certifikatë

null

Të certifikuara nga palë të treta

null

Mobilizim në kohë

null

Regjistra shërbimesh të disponueshme