Diamant ofron transport detar me konteinerë të plotë, konteinerë grupazh dhe transport të mallrave jo në konteinerë (break bulk). Falë bashkëpunimit me linjat kryesore dhe rrjetit të fortë të korrespondentëve, ne arrijme arrijmë të ofrojmë cmime konkuruese me një shërbim ekselent. Shërbimi jonë është i alternuar sipas nevojave të klientit, nga porti në port, osë nga adresa e furnitorit deri në adresën e dorëzimit.

  • Shërbim FCL/ LCL
  • Transport detarë ngarkesa jashtë dimensioneve
  • Transport i kombinuar
  • Operacione doganore eksport/ import
  • Korrespondentë në mbi 80 vende të botës
  • Siguracion malli

Linjë grupazhi nga Kina – Shqipëri. Na kontaktoni për të marr një preventiv.

Kontakt
Tel: +355 52 901056
Email: forwarding@diamant.com.al

""
1
Merrni nje Preventiv
Pershkrimi i Ngarkeses
Ad Ngarkimit
Ad Dorezimit
Sasia e paletave/ kolive
L (cm)
H ( cm)
W (cm)
Pesha Bruto Totale
Full Name
Emri i Kompanise
Previous
Next