Diamant ofron zgjidhjet më të mira ajrore për dërgesen tuaj, kudo që ndodhet. Falë nje rrjeti global partnerësh dhe marrëdhënie të ngushtë me linjat kryesore ajrore, ne mund të mbulojmë cdo kërkesë tuajën, qoftë për ngarkesa të zakonshme ashtu edhe për ato dergesa speciale ku koha është kritike dhe kanë nevojë për ndjekje të vecantë. Ekipi ynë ndjek transportin në cdo hap, nga tërheqja në adresë e deri tek dorëzimi I sigurtë në destinacion, duke u kujdesur për të gjitha hallkat dhe shpenzimet aeroportuale.

  • Transporte ajrore nga e gjithë bota për/ nga Shqipëria
  • Asistencë në dokumentacion
  • Rezervime me linjat ajrore kryesore
  • Korrespondentë në mbarë botën
  • Shërbim charter (per cargo)
  • Asistencë në shërbimet aeroportuale
""
1
Merrni nje Preventiv
Pershkrimi i Ngarkeses
Ad Ngarkimit
Ad Dorezimit
Sasia e paletave/ kolive
L (cm)
H ( cm)
W (cm)
Pesha Bruto Totale
Full Name
Emri i Kompanise
Previous
Next