Diamant është specializuar në transportet ndërkombëtare në kamionë komplet dhe grupazh, me një trafik te ngritur javor (import/export) nga Shqiperia me Italine dhe vendet kryesore të Europës.

  • Dërgesa grupazh të shpejta e të sigurta.
  • Linje grupazhi me Italinë, me kohë tranziti nga 4-7 ditë.
  • Shërbim nga adresa në adresë (door-to-door)
  • License për trasnsport skrapi në Itali.
  • Dërgesa urgjente.
  • Mundësi depozitimi në Magazinë Doganore.

Ne disponojmë një flotë mjetesh të llojeve dhe kapaciteteve të ndryshme, përfshire trailer mushama mega, trailer të hapur dhe të zgjatshëm, lowbed si dhe furgona e mjete të vogla për shpërndarje. Diamant aplikon standarde të larta sigurie gjatë transportit, duke garantuar një shërbim të besueshëm dhe të sigurtë të ngarkesës suaj.

""
1
Merrni nje Preventiv
Pershkrimi i Ngarkeses
Ad Ngarkimit
Ad Dorezimit
Sasia e paletave/ kolive
L (cm)
H ( cm)
W (cm)
Pesha Bruto Totale
Full Name
Emri i Kompanise
Previous
Next
null

Vizibilitet në kohë reale të kamionit nëpërmjet vendndodhjes me GPS.

null

Siguracion malli

null

Të gjithë shoferët janë të pajisur me veshje mbrojtese.

null

Staf i specializuar në zgjidhje transporti.