Aplikues për punë

Diamant ofron mundësi të ndryshme për punë për të gjithë ata që kanë pasion menaxhimin, spedicionin, logjistikën dhe planifikimin. Kopmania ofron pozicione kyçe në transport, magazine dhe agjensi doganore.

 

Internship për studentë

Diamant ofron mundësi praktike të paguar për studentë/ të sapodiplomuar në departamente të ndryshme. Në fund të programit, aplikanti do të jetë i aftë të kuptoj si funksionon industria e transportit, terminologjia dhe të kuptoj punën në grup. Është në interes të kompanisë të ofrojë punë me kohë të plotë cdokënd që ka performancë të shkëlqyer

Studentë të huaj

Diamant ofron praktikë për studentë të huaj që këekojnë eksperiencë në Shqipëri përsa i përket fushës logjistike. Kompania ka pritur më parë stidentë të huaj në programe 3 – 6 muaj. Gjuha angleze ose italiane janë të detyrueshme për këto programe.

Apliko Tani

Nëse mendon se ke aftësitë e duhura dhe pasion rreth logjistikës, atehere apliko tani duke dërguar CV tënde tek pune@diamant.com.al. Në rast se po aplikon për një pozicion pune specifik t ëlistuar tek pozicionet e lira, atëhere specifiko dhe referencën e punës. Aplikimi juaj do të shqyrtohet dhe do ju kontaktojmë ne për hapat e mëtejshme të rekrutimit.