Diamant – ekselencë në Transport dhe Menaxhim Projekti

Diamant – ekselencë në Transport dhe Menaxhim Projekti Diamant realizon me sukses një tjetër projekt për llogari të një prej kontraktorëve më të mëdhenj e të njohur në industrinë e energjisë. Pikat kyçe të projektit Agjensi Detare në Portin e Durrësit për ankorimin e Anijes. Agjensi Doganore për veprimet e importit Shkarkimi i njësive në…