Menaxhim Projekti – Mikrotunele

Menaxhim Projekti – Mikrotunele ‘’Diamant’’ merr pjesë në operacionet logjistike për një nga klientët e saj nderkombetar në Projektin e Mikrotuneleve në Shqipëri. ‘’Diamant’’ kupton mirë se koha dhe operacionet pa probleme janë vendimtare në projekte të tilla dhe ndaj një ekip i dedikuar fokusohet në koordinimin e cdo hapi në projekt në mënyrë qe…

Pjese e Rinovimit te Rezidences Diplomatike

Pjese e Rinovimit te Rezidences Diplomatike Diamant merr pjesë në rinovimin e një prej Rezidencave Diplomatike me rëndësi të lartë në kryeqytet duke ofruar shërbimet logjistike të paketimit, transportit, dhe magazinimit deri ne perfundim te punimeve. Gjate këtij projekti që zgjati rreth 8 muaj, kompania u vlerësua për kujdesin, profesionalizmin dhe korrektësinë në gjithë hallkat…

‘Goga Basket’ – Skuadra e Kampioneve!

‘Goga Basket’ – Skuadra e Kampioneve! Diamant sponsorizon ekipin e Basketbollit për Meshkuj ‘Goga Basket’ gjatë Superligës Shqiptare të Basketbollit 2018 – 2019. ‘Goga Basket’ është skuadra e parë private në Shqipëri, e megjithatë ajo është kthyer në Kampione vendi duke sjellë kupen ne qytetin e Durresit pas 64 vitesh. Megjithese nje ekip i formuar…