Partnership me UNHCR

Partnership me UNHCR Diamant ka nënshkruar një kontratë partneriteti me UNHCR (Komisioneri i Lartë i Kombeve të Bashkuara për Refugjatët) lidhur me ruajtjen e mallrave të saj në një nga magazinat e Diamant. UNHCR ka zhvilluar politika që kanë të bëjnë me refugjatët në Shqipëri për vite me rradhë, dhe Diamant është krenar për të…