Pjese e Rinovimit te Rezidences Diplomatike

Pjese e Rinovimit te Rezidences Diplomatike Diamant merr pjesë në rinovimin e një prej Rezidencave Diplomatike me rëndësi të lartë në kryeqytet duke ofruar shërbimet logjistike të paketimit, transportit, dhe magazinimit deri ne perfundim te punimeve. Gjate këtij projekti që zgjati rreth 8 muaj, kompania u vlerësua për kujdesin, profesionalizmin dhe korrektësinë në gjithë hallkat…