Kur arti ka nevoje per Logjistik

Kur arti ka nevoje per Logjistik Galeria Kombëtare e Arteve po përgatitet të hapë dyert për ekspozitën e radhës: Kryeveprat e artit Italian të viteve 1900, një ekspozitë me mbi 100 piktura të ardhura direkt nga Galeria e Arteve Moderne në Romë, e cila do të mbahet ne Tiranë për 11 javë me radhë: Nga…

Diamant – ekselencë në Transport dhe Menaxhim Projekti

Diamant – ekselencë në Transport dhe Menaxhim Projekti Diamant realizon me sukses një tjetër projekt për llogari të një prej kontraktorëve më të mëdhenj e të njohur në industrinë e energjisë. Pikat kyçe të projektit Agjensi Detare në Portin e Durrësit për ankorimin e Anijes. Agjensi Doganore për veprimet e importit Shkarkimi i njësive në…

Transferimi i konsullatës gjenerale italiane në Vlorë

Transferimi i konsullatës gjenerale italiane në Vlorë Në Dhjetor 2015, Diamant në bashkëpunim me partnerin italian Arteria srl ndërmorrën transferimin e zyrave te Konsullatës Italiane në Vlorë; nga zyrat e vjetra tek ambientet e reja në qytetin e Vlorës. Projekti, i cili zgjati 10 ditë, përfshiu aktivitete logjistike si planifikim; ambalazhim (duke përdorur tipe të…

Partnership me UNHCR

Partnership me UNHCR Diamant ka nënshkruar një kontratë partneriteti me UNHCR (Komisioneri i Lartë i Kombeve të Bashkuara për Refugjatët) lidhur me ruajtjen e mallrave të saj në një nga magazinat e Diamant. UNHCR ka zhvilluar politika që kanë të bëjnë me refugjatët në Shqipëri për vite me rradhë, dhe Diamant është krenar për të…

Riciklimi i letrës: si pjesë e ISO 14001:2004

Riciklimi i letrës: si pjesë e ISO 14001:2004 Kjo marrëveshje vjen në të njëjtën kohë me implementimin e standardeve të ISO 14001:2004 si dhe me ndërtimin e nje programi të kompanisë mbi pergjegjesite sociale dhe ambientaliste. Objektivi kryesorë i kësaj marrëveshjë është të riciklohet mbi 80 % e mbetjeve të letrës që vijnë nga përdorimi…

Logjistikë humanitare në bashkëpunim me organizatën e ‘Motrave të Nënë Terezës’ në Shqipëri

Logjistikë humanitare në bashkëpunim me organizatën e ‘Motrave të Nënë Terezës’ në Shqipëri Që në fillimet e aktivitetit, Diamant ka mbështetur organizata bamirësie; më tepër se financiarisht, Diamant ka vënë në dispozicion të plotë të gjithë asestet e saj dhe aftësitë logjistike për të shpërndarë të mira humanitare kudo në Shqipëri.   Organizata ‘Motrat e…