Menaxhim Projekti – Mikrotunele

Menaxhim Projekti – Mikrotunele ‘’Diamant’’ merr pjesë në operacionet logjistike për një nga klientët e saj nderkombetar në Projektin e Mikrotuneleve në Shqipëri. ‘’Diamant’’ kupton mirë se koha dhe operacionet pa probleme janë vendimtare në projekte të tilla dhe ndaj një ekip i dedikuar fokusohet në koordinimin e cdo hapi në projekt në mënyrë qe…