Diamant Logistics instalon panele fotovoltaike

Diamant Logistics instalon panele fotovoltaike Diamant ka përfunduar me sukses instalimin e paneleve fotovoltaike mbi një sipërfaqe prej 1,000 sqm. Panelet diellore parashikohet të prodhojnë më tepër se 200,000 kWh energji në vit, mjaftueshëm për të mbuluar 100 % nevojat e terminalit. Tarracat e magazinave logjistike janë një zgjidhje optimale për gjenerimin e energjisë diellore…

Transport special – i Përfunduar!

Transport special – i Përfunduar! Diamant përfundon dorëzimin e sigurtë dhe shkarkimin e disa njësive jashtë norme për një hidrocentral në Shqipëri. Shërbimet kyçe ishin transporti i njësive nga Italia në Durrës, magazinimi në parkun logjistik Diamant dhe shkarkimi i tyre në kantier. Njësitë kishin dimensione rreth 300 cm – 440 cm në gjerësi dhe…