Diamant Logistics instalon panele fotovoltaike

Diamant Logistics instalon panele fotovoltaike Diamant ka përfunduar me sukses instalimin e paneleve fotovoltaike mbi një sipërfaqe prej 1,000 sqm. Panelet diellore parashikohet të prodhojnë më tepër se 200,000 kWh energji në vit, mjaftueshëm për të mbuluar 100 % nevojat e terminalit. Tarracat e magazinave logjistike janë një zgjidhje optimale për gjenerimin e energjisë diellore…

Transport i vecantë për Aeroportin Ndërkombëtarë te Tiranës

Transport i vecantë për Aeroportin Ndërkombëtarë te Tiranës. Diamant dorëzon gjashtë shkallë lëvizëse pranë Aeroportit të Tiranës. Për shkak të lartësisë që tejkalon përmasat standarde, transportet janë kryer me mjete të posacme të ulëta nga toka si dhe kanë përfshirë pplanifikim dhe ngarkim-shkarkime në portet e tranzitit. Shkallët janë transferuar nga Italia dhe do të…

Transport special – i Përfunduar!

Transport special – i Përfunduar! Diamant përfundon dorëzimin e sigurtë dhe shkarkimin e disa njësive jashtë norme për një hidrocentral në Shqipëri. Shërbimet kyçe ishin transporti i njësive nga Italia në Durrës, magazinimi në parkun logjistik Diamant dhe shkarkimi i tyre në kantier. Njësitë kishin dimensione rreth 300 cm – 440 cm në gjerësi dhe…